aanbodnet

Sigikid rammelaar - eendOmschrijving:

Leuke stoffen rammelaar, met knisper vleugels en lange beentjes., *Past net niet door de brievenbus, is dus pakketpost.

Leuke stoffen rammelaar, met knisper vleugels en lange beentjes

*Past net niet door de brievenbus, is dus pakketpost.

Het merk sigikid

Kinderen zijn onze toekomst. Niet alleen voor ouders, maar voor iedereen is het van belang dat zij uitgroeien tot persoonlijkheden en gelukkige, tevreden volwassenen worden. Ook bij sigikid ligt deze uitdaging aan de basis van ons werk.

Al meer dan 47 jaar ontwikkelen, testen, produceren en verkopen ze vol passie de producten. Bij sigikid geloven ze in de liefde voor de producten. Ze zijn ervan overtuigd dat kinderen het recht op een goed design hebben en dat ook kleine details belangrijk zijn. Hierin verschillen ze van vele andere merken. sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen.

Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.
Herman Hesse


De kwaliteit van Sigikid
Wij vinden het cruciaal dat onze producten niet alleen bij de aankoop aan alle veiligheidseisen voldoen, maar dat elk afzonderlijk product ook na intensief gebruik lange tijd veilig blijft en zijn unieke betekenis voor het kind behoudt. Dat garanderen ze door onderstaande vijf kwaliteitsbeloftes:


Optimale veiligheid qua materiaal en bewerking

Al onze producten worden voor de verkoop meermaals getest en door onafhankelijke testinstanties steeds weer volgens internationale en onze eigen normen gecontroleerd.


Onderhoudsvriendelijk

Bijna al onze textiele producten kunnen op 30° of 40° worden gewassen en zijn meestal geschikt voor de droger. Wij hechten er veel belang aan dat het product ook na veelvuldig wassen zijn vorm, kleur en eigenschappen behoudt.


Lange levensduur van de producten

Wij gebruiken voortreffelijke en stevige materialen, zoals dikke katoenen stof, en verwerken die op hoogwaardige wijze, bijvoorbeeld door bredere of dubbele naden.


Gebruiks- en spelwaarde

Wij testen onze producten op hun langdurig spelplezier, hun welbehagen en hun geschiktheid voor dagelijks gebruik. Ook dat is onze sigikid-kwaliteit!


Duurzaamheid

sigikid-producten zijn geen wegwerpproducten. Vaak worden ze aan de volgende generatie doorgegeven. Wij gebruiken zoveel mogelijk hulpbronnenefficiënte productiemiddelen en weren milieubelastende stoffen. Wij vermijden te grote verpakkingen met schadelijke inhoudsstoffen. Al onze verpakkingen kunnen gerecycleerd worden.

Wij controleren onze producten met de volgende instrumenten:
sigikid-normen
wettelijke bepalingen, zoals EN 71 of ASTM
testgroepen in kinderdagverblijven
analyse van de spelwaarde (spiel gut, TÜV, LGA)

Een van de belangrijkste aspecten inzake veiligheid bij producten voor kinderen zijn de inhoudsstoffen. Net omdat deze stoffen niet met het blote oog zichtbaar zijn, is een nauwgezette controle en naleving van de wettelijke normen en grenswaarden voor ons vanzelfsprekend.Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: VerzendenMeer informatie

Sigikid rammelaar - eend afbeeldingen

Terug naar boven

Vorige / Zoek Resultaten / Volgende
Sigikid rammelaar - eend

Sigikid Rammelaar - Eend aangeboden door Kinderwinkel.nl uit Spijkenisse in de categorie Babyspeelgoed op AanbodNet.nl. Bekijk deze aanbieding en nog veel meer aanbod op AanbodNet.nl

Advertenties in Babyspeelgoed

Terug naar boven

HABA Wagenspanner Vlindertovenarij 65 cm 301120 HABA Wagenspanner Vlindertovenarij 65 cm 301120

Omschrijving: Nu in de aanbieding van € 27.33 voor € 27.33Gratis verzending  De HABA wagenspanner houdt baby's vermaakt, zelfs tijdens lange ...
€ 27,33
vidaXL Speeltapijt 133x190 cm lussenpool zoet dorpspatroon vidaXL Speeltapijt 133x190 cm lussenpool zoet dorpspatroon

Omschrijving: Nu in de aanbieding van € 34.99 voor € 34.99Gratis verzending  Onze kleurrijke en interactieve speelmat levert urenlang plezier ...
€ 34,99
vidaXL Speeltapijt 190x290 cm lussenpool stadswegenpatroon vidaXL Speeltapijt 190x290 cm lussenpool stadswegenpatroon

Omschrijving: Nu in de aanbieding van € 65.99 voor € 65.99Gratis verzending  Onze kleurrijke en interactieve speelmat levert urenlang plezier ...
€ 65,99
vidaXL Speeltapijt 190x290 cm lussenpool zoet dorpspatroon vidaXL Speeltapijt 190x290 cm lussenpool zoet dorpspatroon

Omschrijving: Nu in de aanbieding van € 59.99 voor € 59.99Gratis verzending  Onze kleurrijke en interactieve speelmat levert urenlang plezier ...
€ 59,99
Playgo Duw en rol slak 2855 Playgo Duw en rol slak 2855

Omschrijving: Nu in de aanbieding van € 21.95 voor € 21.38Gratis verzending  Laat uw kind een vrolijk avontuur beleven met deze duw en rol sl ...
€ 21,38